Günün Türkiye Rutinleri:
1-İzmir Alsancak’ta otopark, market ve büfe işletmeciliği yapan ik grup arasında çatışma çıktı. Çatışmada bir kişi yaralandı.
2-Mardin’in Midyat İlçesi’nde otomobilin yol çalışması yapan işçilere çarpması sonucu dört kişi öldü, üç kişi yaralandı.
3-Eskişehir’de Arifiye Mahallesi’nde yürüyen genç aralarında husumet olduğu bilinen dört kişiyle tartıştı Tartışma sonucu on altı yaşında olduğu bilinen Can Gazi Karyemez öldürüldü.
4-Kendi vatandaşını yoksulluğa mahkum eden Türkiye zihniyeti, boğazdaki yalıları körfez zenginlerine sunuyor. Ne adalet be kardeşim.
5-Sinop’un Gerze İlçesi’nde yapılması planlanan Termik Santralı’na karşı çadır nöbeti tutan köylülere polis müdahale etti.
6-Bitlis’in AdilCevaz İlçesi’nde zorla evlendirildiği amcasının oğlu Metin Toprak’a boşanma davası açması üzerine ölümle tehdit edilen ve iki çocuğu elinden alınan yirmi yedi yaşındaki Demet Topark’tan çocukları mahkeme kararıyla alabilmek için açılan davanın ilk duruşmasında Demet Topark linç edilmek istendi.

Sponsor Bağlantılar

Günü Güzel Haberleri:
1-Şanlıurfa’da iki ayrı narkotik operasyonda “Jane” isimli köpek 89 kilo 975 gram eroin buldu.
2-Dokuz günlük bayram tatilinde oteller tıka basa doldu. Uzun tatille birlikte esnaf satışı, AVM’ler de ziyaretçi sayılarını ikiye katladı.
3-Türkiye Bankalar Birliği  esnafın banka borçlarını yapılandırma süresini 27 Eylül’e kadar uzattı.
4-Antalya’da geçimini çobanlık yaparak sağlayan Hüseyin Kara kendi imkanlarıyla kaynak suyundan elektrik üretti.

Günün Guınnes Rekoru:
Adıyamanlı Battal Gazi ÖzKürkçü 138 mermeri on iki saniyede kırmayı başararak Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmeye aday oldu.

Günün Fotoğrafı:Teröristbaşı Öcalan’ın Suriye’deki villasının havuzunda yüzerken çekilmiş fotoğrafları.

Günün Vicdan Sözü: TBB Başkanı Vedat Hasen Coşar soruşturmalarda tutuklama sürelerinin uzunluğunu eleştirerek hakimlerin tutuklama konusunda son derece duyarlı davranmalarını, Türkiye’nin hak etmediği tutuklama ayıbından bir an önce kurtarmalarını istedi.

Günün İtirafı: Deniz Feneri soruşturmasında Kanal 7 Bilgi İşlem Sorumlusu itiraf etti: Almanya’daki dernekle çift muhasebe tuttuk.

Günün Yararlı Bilgisi: 2011-2012 öğretim yılında YURTKUR yurtlarında barınmak üzere müracaat edenlerin başvuru sonuçları açıklandı. Asıl listede yurda girmek isteyenlerin başvuruları 16 Eylül’e kadar yapabilecekleri belirtilirken,yedeklerden kesin yurda girmeye hak kazananların kesin kayıtları 19 Eylül’den itibaren yapılacak.

Günün Beni Mutlu Eden Sözü: Kıbrıs Rum Yönetimi Savunma Bakanı Dimitris İlliadis: “Zor günler geçiriyoruz”

Günün Doğru Sözü:
İsrailli Savunma Bakanı üst düzey yetkililerinden Siyasi-Güvenlik Bölümü Başkanı Amas Gilad,Türkiye ile İsrail’in birbirinden kopmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Günün Siyasi Dansözlüğü: Mesud Barzani Irak’ın kuzeyinde PKK ve PJAK’tan topraklarını kullanarak düzenledikleri saldıralara son vermelerini istedi.

Asrın Korkusu: İsrailli komutan Eyal Eısnberg “Arap baharı, bir radikal İslam kışına dönüşebilir” dedi.

Spor Haberleri:
1- Fenerbahçe Young Boys’tan transferi Kamerunlu forvet Henri Bienvenu İstanbul’a geldi.
2- Fenerbahçe Joseph Yobo’yu kiraladı.
3-Beşiktaş Erkez Basketbol Takımı’nın yeni transferi,NBA’in yıldız oyuncusu Deren Wıllıams yarın İstanbul’a gelecek.
4- A Milli Takımımız, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki sekizinci maçında TSİ 21.30’da Avusturya ile karşılaşacak.
5- Platini Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Platini: “Fenerbahçe’nin neden alınmadığını biz biliyoruz. Soruşturma devam ediyoruz. Soruşturma bittiğinde de bütün herkes öğrenecek. Fenerbahçe’nin yerine başka ülkelerden bir takım da alabilirdik. Bu sizin için iyi bir şey. Fakat Türk futbolu için iyi günler olmadığı kesin.” dedi.

Günün Gereksiz Haberleri:
1- Murat Kadıoğlu eşi Simge’ye beş yüz bin eurolu hediye aldı.
2- Şarkıcı Jessıca Simpson göğüslerini küçültecek.
3- Mıss Unıverse 2011’de Türkiye’yi temsil edecek olan Melisa Aslı Pamuk grip oldu.
4- Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre yeniden bir araya geldi. Barışmalarını İtalya’da kutladılar.