Günün Türkiye Rutinleri:

1-) Çocuk yaşta amca oğluyla evlendirildi. Şiddete dayanamayıp boşanma davası açtı. Dava sürerken kocası kazada öldü. İki çocuğu eşinin ailesi tarafından zorla elinden alındı. Şimdi “kocan öldü ve şimdi sen de öleceksin” telefonları geliyor.
2-) İki çocuk annesi kadın; nikahsız yaşadığı adamın babası ve kardeşi tarafından bayram temizliği yapmadığı gerekçesiyle dövüldü. Kanlar içindeki kadın polislere “Beni onlara teslim etmeyin” diyerek yalvardı.

Sponsor Bağlantılar

2-) Samsun’da Avni Uludoğan pide yaptırmak için anlaşmazlığa düştüğü kişiye korkutma maksatlı tetiğe bastı. Kurşun sırada bekleyen Murat Sipan’a geldi. Sipan’ın hayati tehlikesi devam ediyor.

3-Bayram her yıl olduğu gibi bu yılda kanlı geldi. Üçgünde seksen dört ölü ve üç yüzden fazla yaralı var.

4-) Antalya’da oturan Perihan A. Boşanmayı kabul etmeyince kocası tarafından bıçaklandı.

Günün Amerikan Rutini: ABD başkanı Obama’nın kurduğu komisyon kırklı yıllarda Guatemalala’da bulunan seksen dört yetim ve tutuklunun tıbbi deneylerde kobay olarak kullanıldığı ve öldüğünü açıkladı.

Asrın Fotoğrafı:

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’in  törenin ev sahibi Gül’ü selamlaması

Günün “konuşurken bir kez daha düşünün” haberi:

Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında birinci olan Derya Büyükuncu trafik kazasında hayatını kaybetti. Deryalar karışınca nette olanlar oldu. Bir kişi yanlış haberin düzeltilmesine “Oh şükürler olsun o değil başkasıymış” diyerek yorum yapması büyük tepki topladı.

Günün Tuhaf Haberi:

Aşıklı Höyük de bulunan onbin beş yüz yıllık çocuk iskeleti.

Günün Kapitalist Uşağı: Zenginlere ek vergi getirerek ekonomide ki sıkıntıları aşma konusunu gündemden çıkaran Berlusconi

Günün En Güzel Köşe Yazısı: Şükrü Kızılot-İngiltere’de yaşlılar ve yaşlılar

Günün Tevekkelleri:

Alkol alıp boş evi soymaya çalışan hırsızlar.

Seçim yaklaştıkça medyada görünmek için fırsat kollayan Putin

Günün Kandırılanı:

Milyon dolarlık bütçeyi eriten  FB Hükümeti şimdi de ekonomik sıkıntıdan kurtulabilmek için asgari yaşayan halktan bağış istiyor. Çingenelere dikkat.

Günün Güzel Haberi:

Yarı finalde dünya şampiyonunu yenen Tuğba Karakaya yarın final karşılaşmasına çıkacak.